Onze diensten

Wij zijn op meerdere gebieden een partij die u verder helpt! Wij bieden u onze diensten aan met volle toewijding en passie en zijn daarnaast bijzonder gemotiveerd om het beste voor u naar boven te halen. Bij Audit & Co hebben we onze specialisatie onderverdeeld in drie diensten.
Controle
jaarrekening
Data-analyse
IT-Audit
Controle jaarrekening
Controle van de jaarrekening is echt een specialisme. Investeren in kwaliteit, kennis en het op peil houden van een controlepraktijk zijn kostbaar. Onze dienstverlening biedt juist op die punten toegevoegde waarde!

Wij hebben een eigentijdse en efficiënte controleaanpak. Daarin zijn de nieuwste controletechnieken en inzichten op het gebied van risicoanalyse ontwikkeld.

Innovatieve software voor de controle
Wij maken gebruik van MLE controlesoftware. Dit biedt ons de mogelijkheid om vanuit onze risicogerichte aanpak eventuele afwijkingen in kaart te brengen en vast te leggen.

Omdat elke klant uniek is, is elke controleaanpak dat ook! Een goede risicoanalyse begint met gedegen kennis van de klant. Dat doen wij samen met u. Wij investeren graag in een goede afstemming. Wij stellen voor u een specifieke controleaanpak samen. Geen eindeloze checklists en standaard werkprogramma’s meer. In plaats daarvan: ‘professional judgment’ in combinatie met klantkennis en focus op de belangrijkste aandachtsgebieden.

Vanaf de start is de geautomatiseerde gegevensverwerking een onderdeel van onze aanpak. Hierbij betrekken wij de uitgebreide mogelijkheden van data-analyse.

Nieuwsberichten
en blogposts

Blijf op de hoogte en volg hier het nieuws wat voor u relevant is. Geregeld delen wij nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen de markt en ons bedrijf. Heeft u vragen over een bericht, neem dan contact met ons op.
IT-Audit
Steeds meer processen zijn volledig geautomatiseerd. Het kan zijn dat u daar wel eens een onzeker gevoel over heeft. Is alles wel goed geregeld? Welke risico’s loop ik? Is de data betrouwbaar en niet manipuleerbaar? Op die aspecten richten wij onze IT-audit.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in IT-Audit. Onze medewerkers zetten hun kennis en ervaring in, om heldere en bondige rapportages te maken. Dit is altijd maatwerk en voldoet aan de gewenste praktische uitvoerbaarheid binnen het groot mkb.

Theoretische dikke rapporten komen niet van onze hand. Wij worden blij als onze aanbevelingen voor u praktisch toepasbaar zijn.
Data-analyse
Steeds vaker bewaren klanten hun informatie uitsluitend digitaal.

De mogelijkheden voor het analyseren van deze data zijn oneindig. Audit & Co maakt gebruik van de innovatieve datatoepassingen vanuit verschillende systemen.

Wij kunnen geautomatiseerd steekproeven doen en selecties maken. Dit geeft ons controlebewijs en het levert klanten verrassende inzichten op. Uiteraard kunnen wij hier gericht advies over geven. Dat is echt de moeite waard!