Tools

Onze tools staan voor kwaliteit en efficiency
Wij maken gebruik van eigentijdse tools die ons werk efficiënt maken en grote toegevoegde waarde kunnen leveren binnen de controle en voor de eindklant; het (groot)MKB bedrijf.
De belangrijkste tools die wij binnen Audit & Co hanteren zijn:

 MLE

“Goede software legt zichzelf uit.” Vanuit die gedachte zijn de applicaties van Make Life Easier ontwikkeld. MLE controle is intuïtieve, gebruiksvriendelijke software die het werk van de controlerend accountant gemakkelijker maakt. MLE software is gebaseerd op het veelgebruikte Microsoft Office. Daardoor maakt u zich de applicatie snel en al doende eigen. Zo ontstaat er tijd en  ruimte voor het echte (denk)werk.

ACL

ACL™ Analytics is speciaal ontworpen om audit, risk en compliance professionals te ondersteunen met het snel en gemakkelijk analyseren van (grote hoeveelheden) data.

MAVIM

Innovatief software pakket gericht op het in kaart brengen van alle interne processen met uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Co-creatie betekent hier: meeprofiteren in de door ons opgebouwde expertise van deze tools. Uitgebreide checklists en logge controlesoftware behoren tot het verleden!

Wat kan Audit & Co voor u betekenen?

Audit & Co heeft veel ervaring in het (groot) mkb en is bekend met de problematiek binnen het mkb accountantskantoor. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Toestemming voor het gebruik van cookies

Met 'Bekijk details' kun je aangeven welke cookies we wel en niet mogen gebruiken en sla je voorkeuren op.

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details