Audit only

Audit & Co is een audit only kantoor. Audit only betekent dat wij de wettelijke controle van de jaarrekening of een IT-Audit verzorgen, terwijl u verantwoordelijk blijft voor de overige dienstverlening aan de klant. Daarbij zoeken we samen met u naar de samenwerkingsvorm die voor u het meest passend is.

 

Audit & Co heeft veel ervaring met controles en audits in het (groot) mkb, maar is ook bekend met de uitdagingen van een mkb accountantskantoor. Dit maakt dat wij samen met u voor elke klant een specifieke controleaanpak samen kunnen stellen.

 

Audit only & co-creatie

Ons beeldmerk bestaat uit 3 pijlers. En dat is niet voor niets. Als audit only kantoor zijn wij gericht op samenwerking. Deze pijlers staan dan ook voor de co-creatie tussen de drie samenwerkende partijen bij een audit: de klant, uw (accountants)kantoor en Audit & Co.

 

Co-creatie

Bij Audit & Co geloven we dus in co-creatie: waarde creëren door samenwerking. Welke voordelen levert dit op?

  • Door samen te werken benutten we uw kennis van de klant en onze ervaring op het gebied van audits zo optimaal mogelijk.
  • U en uw klanten profiteren van onze expertise op het gebied van controle en IT-audit.
  • Onze focus ligt op audit only. Daardoor hebben wij een eigentijdse, efficiënte en innovatieve controleaanpak kunnen ontwikkelen. Hierin hebben wij de nieuwste controletechnieken en inzichten op het gebied van risicoanalyse verwerkt.
  • Wij beschikken over een Wta-vergunning en zijn SRA gecertificeerd. Het is voor u dus niet nodig om aan de vereisten van de AFM te voldoen, waardoor u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.
  • Omdat wij een audit only kantoor zijn, kunt u uw adviesrol behouden. Bovendien adviseren wij u waar u meerwaarde naar uw klanten kunt creëren.

 

Samenwerking met andere kantoren

Audit & Co werkt inmiddels al jaren met een flink aantal (accountants)kantoren samen. Hieronder leest u hoe een aantal van hen deze samenwerking ervaart.

4.5/5
Fijne samenwerking, goede communicatie
”De medewerkers van Audit & Co zijn enthousiast en werken vanuit een open en pragmatische houding aan het doel. Via samenwerking kunnen wij onze klant een volledig pallet van diensten aanbieden, zonder dubbel werk voor de klant. De open communicatie en elkaar goed op de hoogte houden is belangrijk, voor de communicatie naar uiteindelijke klant. Audit & Co heeft een tarief dat passend is bij de mkb klanten.”
5/5
Een gerenommeerde partij
”Audit & Co is een gerenommeerde partij die ons heeft geholpen met de controle van belangrijke klanten. Door onafhankelijkheidsissues konden wij de controle niet langer meer doen. De lijnen zijn kort en de communicatie is transparant.”
4.5/5
De afspraken worden goed nagekomen
”In verband met de groei van één van onze cliënten waren wij op zoek naar een accountant die in samenwerking met ons de wettelijke controle voor zijn rekening kon nemen. In Audit & Co hebben wij deze partner gevonden. Met een open communicatie en het nakomen van de afspraken zijn wij als kantoor en, eigenlijk nog belangrijker, ook onze cliënt zeer tevreden. Een bijkomend voordeel is dat wij nu ook de wettelijke controle in ons dienstenpakket hebben zitten.”