Co-Creatie

De winst van co-creactie

Co-creatie staat voor waarde creëren door samenwerking. Co-creatie binnen Audit & Co betekent dat wij door samenwerking met andere (accountants)kantoren waarde toevoegen.
Co-creatie in de praktijk:

  • Samen benutten we alle kennis en ervaring binnen de samenwerking.
  • U en uw klant gebruiken onze expertise op het gebied van controle en IT-audit.
  • Wij adviseren u om meerwaarde jegens uw klanten te creëren.
  • U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Ons beeldmerk bestaat uit 3-pijlers. Deze staan voor de co-creatie tussen de drie samenwerkende partijen: Audit & Co, (accountants)kantoor en klant.

Samenwerking

Audit & Co werkt inmiddels al met een flink aantal (accountants)kantoren samen. Hier kunt u lezen hoe andere (accountants)kantoren de samenwerking met Audit & Co ervaren.

”De medewerkers van Audit & Co zijn enthousiast en werken vanuit een open en pragmatische houding aan het doel. Via samenwerking kunnen wij onze klant een volledig pallet van diensten aanbieden, zonder dubbel werk voor de klant. De open communicatie en elkaar goed op de hoogte houden is belangrijk, voor de communicatie naar uiteindelijke klant. Audit & Co heeft een tarief dat passend is bij de mkb klanten. ”
Casper van der Zwan RA – Vennoot en eigenaar bij Confianza Accountants

”In verband met de groei van één van onze cliënten waren wij op zoek naar een accountant die in samenwerking met ons de wettelijke controle voor zijn rekening kon nemen. In Audit & Co hebben wij deze partner gevonden. Met een open communicatie en het nakomen van de afspraken zijn wij als kantoor en, eigenlijk nog belangrijker, ook onze cliënt zeer tevreden. Een bijkomend voordeel is dat wij nu ook de wettelijke controle in ons dienstenpakket hebben zitten.”
Bart Zweerink – KosterinkZweerink accountants & adviseurs

”Naast persoonlijke aandacht voor de cliënt streven wij naar het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten. Hierbij komt het gezegde “schoenmaker blijf bij je leest” om de hoek kijken. Doe waar je goed in bent en laat de rest over aan andere specialisten. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om te gaan samenwerken met Audit & Co. Zij zijn de specialist op het gebied van audits en wij zijn de specialist voor de samenstelpraktijk in het mkb!”
Jeroen Romijn – Mijn Accountantskantoor

”Audit & Co is een gerenommeerde partij die ons heeft geholpen met de controle van belangrijke klant.
Door onafhankelijkheidsissues konden wij de controle niet langer meer doen.
De lijnen zijn kort en de communicatie is transparant.” 
Watze Tichelaar – Smids en Schakel

Wat kan Audit & Co voor u betekenen?

Audit & Co heeft veel ervaring in het (groot) mkb en is bekend met de problematiek binnen het mkb accountantskantoor. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Toestemming voor het gebruik van cookies

Met 'Bekijk details' kun je aangeven welke cookies we wel en niet mogen gebruiken en sla je voorkeuren op.

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details