Co-creatie

Co-creatie staat voor waarde creëren door samenwerking. Co-creatie binnen Audit & Co betekent dat wij door samenwerking met andere (accountants)kantoren waarde toevoegen.

Co-creatie in de praktijk:

  • Samen benutten we alle kennis en ervaring; binnen de samenwerking.
  • U en uw klant gebruiken onze expertise op het gebied van controle en IT-audit;
  • Wij adviseren u om meerwaarde jegens uw klanten te creëren;
  • U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten;
  • Ons beeldmerk bestaat uit 3-pijlers. Deze staan voor de co-creatie tussen de drie samenwerkende
    partijen: Audit & Co, (accountants) kantoor en klant.


Samenwerking
Audit & Co werkt inmiddels al met een flink aantal (accountants) kantoren samen. Hier kunt u lezen hoe andere (accountants) kantoren de samenwerking met Audit & Co ervaren.

4.5/5
Fijne samenwerking, goede communicatie
”De medewerkers van Audit & Co zijn enthousiast en werken vanuit een open en pragmatische houding aan het doel. Via samenwerking kunnen wij onze klant een volledig pallet van diensten aanbieden, zonder dubbel werk voor de klant. De open communicatie en elkaar goed op de hoogte houden is belangrijk, voor de communicatie naar uiteindelijke klant. Audit & Co heeft een tarief dat passend is bij de mkb klanten.”
5/5
Een gerenommeerde partij
”Audit & Co is een gerenommeerde partij die ons heeft geholpen met de controle van belangrijke klanten. Door onafhankelijkheidsissues konden wij de controle niet langer meer doen. De lijnen zijn kort en de communicatie is transparant.”
4.5/5
De afspraken worden goed nagekomen
”In verband met de groei van één van onze cliënten waren wij op zoek naar een accountant die in samenwerking met ons de wettelijke controle voor zijn rekening kon nemen. In Audit & Co hebben wij deze partner gevonden. Met een open communicatie en het nakomen van de afspraken zijn wij als kantoor en, eigenlijk nog belangrijker, ook onze cliënt zeer tevreden. Een bijkomend voordeel is dat wij nu ook de wettelijke controle in ons dienstenpakket hebben zitten.”