Ons team

Ons team heeft veel ervaring in het (groot)mkb en is bekend met de problematiek binnen het mkb accountantskantoor. Wij begrijpen wat er bij deze ondernemers speelt. In combinatie met onze expertise op het gebied van controle en IT-audit is dat een waardevolle aanvulling op uw eigen dienstverlening.

 

Onze kwaliteiten

Het team van Audit & Co bestaat uit mensen die

  • Veel expertise hebben op het gebied van audit en IT-audit;
  • Begrijpen wat er speelt in het (groot)mkb;
  • Hun brede theoretische kennis uitstekend praktisch kunnen toepassen in het (groot)mkb;
  • Partnership en duurzame relaties hoog in het vaandel hebben staan;
  • Verder werken bij Audit & Co gedreven en deskundige auditprofessionals met meerdere jaren werkervaring.

 

Maak kennis met onze medewerkers!

‘Complexe dingen begrijpelijk maken’

Martin heeft een sterke expertise en focus op het gebied van audit en due dilligence. Hij heeft veel branche gerelateerde expertise en ervaring met controles van LEES MEER »

“Samen op weg naar een balans tussen praktijk en regelgeving”

Het praktisch toepassen van de regelgeving is wat Willem motiveert. Als controlerend accountant in het (groot) MKB heeft hij inmiddels een LEES MEER »

‘Kruis of munt’

Jan is een ondernemende accountant en financiële coach voor het familiebedrijf in het groot MKB, die graag spart met de klant. Wat zijn je plannen en hoe wil je die bereiken? Waardecreatie LEES MEER »

‘Samen een stip op de horizon zetten!’

Piet heeft veel ervaring in de transport- en logistieke sector. Onze beroepsorganisatie, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, heeft een branchegroep LEES MEER »

‘Samen vooruit!’

Robert is een ervaren registeraccountant, en kijkt graag over de grenzen heen van het vakgebied. Robert spart graag met u over complexe vraagstukken op gebied van verslaggeving, interne LEES MEER »

Bij Audit & Co zijn de werkzaamheden met name gericht op de controles van jaarrekeningen van (middel)grote MKB ondernemingen in verschillende sectoren. We werken daarbij vaak samen met een lokaal accountantskantoor LEES MEER »

Toestemming voor het gebruik van cookies

Met 'Bekijk details' kun je aangeven welke cookies we wel en niet mogen gebruiken en sla je voorkeuren op.

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details