Header_audit&co_10

IT-oplossingen

Audit & Co maakt gebruik van eigentijdse tools die ons werk efficiënt maken. Dit is van grote toegevoegde waarde binnen de controle en voor de eindklant; het (groot) MKB bedrijf.

Make Life Easier (MLE)
“Goede software legt zichzelf uit.” Vanuit die gedachte zijn de applicaties van (MLE) ontwikkeld. MLE controle is intuïtieve, gebruiksvriendelijke software die het werk van de controlerend accountant gemakkelijker maakt. MLE software is gebaseerd op Microsoft Office. De software waarborgt een eigentijdse controle waarbij alle relevante wet- en regelgeving voor de accountant inzichtelijk is.

 

Samenwerking met SoliTrust
Audit & Co werkt samen met SoliTrust. IT-processen worden steeds complexer en informatie blijft vaak onbenut. SoliTrust is een specialist in het ontsluiten en analyseren van digitale gegevens. Voor financiële data-analyse en betrouwbare business intelligence. Deze rapportages zijn een goede basis voor de accountantscontrole, maar geven absoluut ook een beter zicht op uw bedrijfsprestaties.

Samenwerking met 3angles (IT Audit)
IT is onlosmakelijk verbonden met de accountantscontrole. Daar waar maar mogelijk integreert Audit & Co IT-oplossingen in de werkzaamheden van de accountantscontrole. 3angles is een bureau dat hoog gekwalificeerd is in IT risico’s, audits en advies. Op wens van de klant werkt Audit & Co intensief samen met 3angles.

Datasnipper
Met deze tool voegen wij waarde toe door onze werkzaamheden efficiënter ter maken. Wij besparen hierdoor tijd en kunnen ons focussen op hoog risicogebieden. Wij gebruiken deze innovatieve tool voor het verbeteren van de snelheid en kwaliteit van de controlewerkzaamheden.